Бившата първа дама Мелания Тръмп е една от най -красивите

...
 
 
Бившата първа дама Мелания Тръмп е една от най -красивите
Коментари Харесай

5 -те модерни трика на Мелания Тръмп за създаване на стилна визия

 

 

Бившата първа дама Мелания Тръмп е една от най -красивите и известни първи дами в света. Появявайки се на обществено място, тя постоянно е изглеждала безупречно и в това най -вероятно предишното и на модел много й оказва помощ.

Съпругата на президента Тръмп при всевъзможни условия знае по какъв начин да наподобява стилно и съвременно. И няма значение какъв тоалет красивата Мелания е избрала да излезе измежду хората – дънки или първокласна рокля от известна марка. Ето какви трикове употребява красивата Мелания, с цел да сътвори имидж.

 

Мелания Тръмп не крие красивите си крайници

Ако една жена има естествено красиви крайници и стройна фигура, скриването им от любопитни очи е просто закононарушение! Разбира се, в случай че във вашия случай не е по този начин, сигурно има друга част от фигурата ви, която да наблегнете – за едни това е тънката талия, за други – красивите плещи или в случай че сте притежателка на обилен бюст, можете леко да загатнете това с деколтето.

 5 -те съвременни трика на Мелания Тръмп за основаване на стилна визия

Минимализъм в тоалетите

Бившата първа дама на Съединени американски щати не претрупва външния си тип с аксесоари, бижута и многообразие от цветове. Изглежда, че Мелания Тръмп е усвоила до съвършенство това предписание, което гласи – преди да излезете от къщи, погледнете се в огледалото и вижте какво можете да махнете от визията си. Колкото по-изчистена е визията ви, толкоз по-стилно и елегантно ще изглеждате.

 

Бизнес блейзерът и класическото палто акцентират статута на всяка жена

Блейзерите и елегантните типичен палта са били постоянно измежду обичаните облекла на Мелания. Добрата кройка и качественият плат тук са наложително изискване. Инвестирайте в сходни типичен облекла и ще ги носите сезон след сезон, години наред.

 5 -те съвременни трика на Мелания Тръмп за основаване на стилна визия

Пастелни нюанси – еликсирът на младостта

Мелания Тръмп доста постоянно се появява на обществени места в тоалети със спокойни, нежни тонове. Модните специалисти знаят, че това е превъзходен метод да изглеждате доста по -млади от същинската си възраст.

 

Комфортът е преди всичко

Има места и условия, при които високите токчета наподобяват неуместни и карат дамата да се усеща неловко, от което страда освен визията, а и самочувствието й. Мелания Тръмп в никакъв случай не се колебае да размени обувките си на ток с комфортни балеринки, когато казусът го разрешава. И в полза на истината би трябвало да отбележим, че това решение в никакъв случай не е разваляло деликатно премислените й аутфити.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР